18 Şubat 2011 Cuma

Lezbiyen-miş!

Bugüne kadar en çok duyduğum soruların başında neden lezbiyen olduğum geliyor. Çok güzelmişim, her erkeği elde edebilirmişim, hayatımı karartmamalıymışım... Oysa bunun güzellik veya çirkinlikle bir alakası yok. Hastalıkta değil. Doğuştan gelen bir şeyde değil. Sadece böyleyim, erkeklerle olma fikrinden, erkek vücudundan, hatta anlayış tarzlarından bile hoşlanmıyorum. Hepsine bacım(!) gözüyle bakıyorum. Kendimi kadınlarla rahat hissediyorum, kadın vücuduna aşığım. Bu yazıyı okuyacak olan erkeklere sesleniyorum, eğer kadın olsaydınız lütfen doğru söyleyin, erkeklere mi bakardınız kadınlara mı bakardınız? Ya gördünüz mü? Mantıklı değil mi ama?

5 yorum:

  1. bi kere çoook estetikk abieee yaaa..salla sen öyle diyenleri boşver güzelliklere devam:)

    YanıtlaSil
  2. Yaa, erkek var, erkek var. Kadın olsaydım kalite kontrolü yapardım. Sadece gerekli yerlerinde kılları olan, uzun sarı saçlı, karnı baklava desenli, atletik, renkli gözlü bir erkek vatandaşa hayır demezdim sanırım. (Biraz behlül tarifi mi oldu ne?)
    Ama kadın olsaydım, kendime dönüp bakmazdım bile :(( (Kıllardan kaybederdim ziraa)
    Doğrusun... Güzel, bakımlı bir kadın vücudu bu dünyadaki ender güzel şeylerden biri... Erkek nüfusunun yüzde doksanını ise Auschwitz'te kullanmak gerek sabun imalatında.

    YanıtlaSil
  3. sevdim :) yazıyı da, blogu da :)

    YanıtlaSil